UNA CARRETADA DE CONTES, L'espectacle de contes de La Guilla Teatre. I ara silenci que el carro s'obra i sembla que comencen!

La Guilla Teatre us ofereix un espectacle de petit format, on els contes en són els protagonistes.
“Una Carretada de Contes” manté l'estil i l'estètica que defineix la companyia. El més destacable de la proposta és el seu caràcter versàtil: un ampli recull d'històries li dóna la possibilitat de modificar el gruix de l'espectacle segons les edats, temàtiques i fins i tot segons les festes o moments determinats de l'any.
L'espectacle està pensat per espais reduïts, ja siguin interiors o exteriors: biblioteques, teatres, centres cívics, escoles, sales d'actes, mercats, fires.
Idea Original: La Guilla Teatre, Contacontes, Públic Familiar, Durada: 50 minuts, Idioma: Català.i Castellà.
Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els a vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d'històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l'ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s'obra i... sembla que comencen!
Han arribat dos personatges estranys, semblen viatjants, ningú els ha vist mai. Van acompanyats del seu misteriós carro. Si obriu els ulls i pareu les orelles us explicaran l'ofici dels Trobadors!
Última actualització: 08/07/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA