MÓN SANT BENET: Fenòmens a la carta
Experiències científiques creatives per resoldre problemàtiques alimentàries
Us imagineu un pastís, un pa de pessic o un púding sense ou? Us proposem viatjar al món de la cuina científica a través del treball que ha fet la Fundació Alícia creant receptaris per a col·lectius amb al·lèrgies i intoleràncies o algun tipus de problemàtica alimentària.
Descobrirem recursos com els gelificants, en coneixerem el funcionament i posarem en pràctica les seves propietats elaborant diversos plats saborosos i aptes per a tothom.
OBJECTIU: Fer als i les alumnes conscients dels molts factors que ens diferencien a l’hora de menjar i de les dificultats que això pot comportar en el dia a dia. Veure com la ciència és capaç de donar-nos solucions per a problemes d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries per a que tots i totes mengem millor.
Descobrirem recursos com els gelificants, en coneixerem el funcionament i posarem en pràctica les seves propietats elaborant diversos plats saborosos i aptes per a tothom.
OBJECTIU: Fer als i les alumnes conscients dels molts factors que ens diferencien a l’hora de menjar i de les dificultats que això pot comportar en el dia a dia. Veure com la ciència és capaç de donar-nos solucions per a problemes d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries per a que tots i totes mengem millor.
Última actualització: 17/05/23