DRAPS, l'espectacle de La Guilla Teatre pensat per els més menuts

Una nova proposta molt visual, amb poca paraula i amb una una presència sonora i musical molt suggestiva. Els titelles i objectes animats en són els protagonistes.
Una història basada en el plaer de la descoberta i la curiositat, que són motor per a l'aprenentatge dels infants.
Draps, el protagonista de l'espectacle, un titella de drap, troba nous elements del món que l'envolta a cada pas de la història. Una aventura on el cicle vital n'és l'eix, i en Draps deixa de banda la por al desconegut per gaudir del plaer de conèixer.
Idea Original: La Guilla Teatre, Teatre de Sala, Públic familiar: A partir de 3 anys, Escolars: Educació infantil, Cicle Inicial, Cicle mitjà, Durada: 50 minuts, Idioma: Català i Castellà.
En Draps, és un ésser petit i poruc, i tot un apassionat de la botànica. Un bon dia, una flor extraordinària creix al seu jardí, però per més que busca informació no en troba per enlloc. Per saber com l'ha de cuidar haurà de sortir del seu cau i trobar d'on prové aquella misteriosa flor. A cada pas de la història, en Draps descobrirà nous elements per créixer i aprendre del món que l'envolta.
En Draps és un apassionat de la botànica. Una flor extraordinària creix al seu jardí i no en troba informació per enlloc. Per saber com l'ha de cuidar haurà de sortir del seu cau i buscar d'on prové.
Última actualització: 08/07/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't