Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

QUIMERA, la gran aventura de la vida

Quimera us proposa un maridatge entre el llenguatge de titelles i el món del clown.
Un espectacle que gira al voltant de la il·lusió i les expectatives de les vacances, les frustracions quotidianes, els conflictes de la convivència, i la barreja d’emocions i sentiments que aporten als educadors la criança de l’infant.
Idea original: La Guilla Teatre, Teatre de Sala, Públic Familiar, Durada: 50 minuts, Idioma: Català, Escolars: Cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.
Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida!

X i Y marxen a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi unes vacances idíl·liques. Però les expectatives no sempre es compleixen i la primera nit reben una visita inesperada.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci
  • cm
  • cs

Àrees de coneixement

  • Teatre

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Educació
  • Vida i ecosistemes
minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( Horari escolar )
200
950€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.