QUIMERA, la gran aventura de la vida

Quimera us proposa un maridatge entre el llenguatge de titelles i el món del clown.
Un espectacle que gira al voltant de la il·lusió i les expectatives de les vacances, les frustracions quotidianes, els conflictes de la convivència, i la barreja d’emocions i sentiments que aporten als educadors la criança de l’infant.
Idea original: La Guilla Teatre, Teatre de Sala, Públic Familiar, Durada: 50 minuts, Idioma: Català, Escolars: Cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.
Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l'aventura de la vida!
X i Y marxen a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi unes vacances idíl·liques. Però les expectatives no sempre es compleixen i la primera nit reben una visita inesperada.
Última actualització: 08/07/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacte
CONTACTA