MÓN SANT BENET: Fem cuinetes!

Amb algunes verdures, unes quantes fruites i un polsim de xocolata, us convidem a preparar un petit àpat mentre juguem a ser xefs per un dia. I com els bons cuiners, abans d’arremangar-nos a la cuina, caldrà mirar-nos bé tots els ingredients per descobrir tots els beneficis que ens aporten. Un cop acabada la feina farem un tastet del nostre petit dinar.

OBJECTIU: Apropar la cuina als nens i fomentar els hàbits d’alimentació saludables.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Taller que promou la pràctica culinària i els bons hàbits alimentaris
Última actualització: 29/05/2020
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar, #alimentació
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA