MÓN SANT BENET: Entrepans extravagants

La cuinera Júlia Verd té un problema i és que... li han desordenat el rebost! Mentre li donem un cop de mà, descobrirem els ingredients necessaris per fer un bon entrepà: aliments fets de farina, de fruita o de llet. I un cop els tinguem crearem les nostres pròpies combinacions tot preparant les receptes especials de la Júlia Verd, uns entrepans saludables, únics i originals que compartirem amb la resta dels companys!

OBJECTIU: Conscienciar sobre la importància dels hàbits saludables. Aproximar-nos a la cuina.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Conscienciar sobre la importància dels hàbits saludables. Aproximar-nos a la cuina
Última actualització: 29/05/2020
Fitxa tècnica
INF2
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar, #alimentació
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA