Preludi, samba i swing (Girona)

T'imagines Bach component una samba? O Miles Davis improvisant sobre una peça de Purcell? En aquest taller ho farem realitat. Tot explorant les connexions entre músiques tan diferents (en aparença) com la barroca, l'ètnica i el swing, l'alumnat compondrà la seva pròpia música. Tocar, cantar i improvisar seran les eines amb les quals crearan les peces i veuran les relacions que té la música del barroc amb músiques d'altres estils i cultures.

OBJECTIUS
- Fer servir elements i eines bàsiques per a la composició musical.
- Identificar i interpretar els diferents testimonis i les influències entre estils musicals.
- Valorar la importància de les experiències i les creacions culturals com a font d'enriquiment personal i social.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l'exposició si fas una activitat i una visita a l'exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l'activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Un taller per interpretar diferents estils musicals
Última actualització: 24/06/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Maig
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA