Jornades de Portes Obertes EUSS

Durant el curs 2019-2020 tindran lloc dues jornades de portes obertes. La primera serà el diumenge 16 de febrer de 2020 d'11.00 h a 14.00 h i la segona el dijous 25 de juny de 2020 de 18.00 h a 21.00 h. Inclouran, entre altres activitats, una visita guiada per les instal·lacions posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de cada assignatura, i una sessió informativa sobre les titulacions de grau, les seves sortides professionals i com accedir-hi.

Es podrà accedir a totes les instal·lacions de l’Escola amb l'acompanyament d'una persona que us donarà a conèixer de cada aula, laboratori o servei les activitats que s’hi realitzen durant el curs acadèmic. També hi haurà una Exposició Tècnica on s'oferiran sessions demostratives de Treballs de Fi de Grau, resultats d’investigacions realitzades pels grups de recerca, etc.
L\'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) és un centre docent d\'ensenyament superior que ofereix estudis d\'enginyeria, preferentment en la branca industrial.
Última actualització: 30/01/2020
Fitxa tècnica
PROF-FAM
BTX
CF
Tipus d'activitat
Portes obertes, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Orientació acadèmica
Temàtica
#universitat, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Febrer, Juny
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA