Taller: El pa, de l’obrador a la taula

El taller s’estructura en tres parts: coneixement i manipulació dels ingredients amb que es fa el pa, visionat d’un vídeo sobre el procés d’elaboració d’aquest i descripció i observació de les diferents varietats de pa, de les que s’identifica el seu origen remarcant que el pa és un aliment bàsic, present en moltes cultures.

Objectius didàctics
- Conèixer els ingredients bàsics del pa, el seu procés d'elaboració i les diferents varietats i el seu origen.
- Aprendre que el pa és un element bàsic en l'alimentació present a totes les taules i comú en moltes cultures.
Al final del taller cada alumne dóna forma a un pa que es cou en un forn i que es pot emportar a casa per degustar-lo amb la família.
Última actualització: 05/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA