THIS IS REAL LOVE

El Col·lectiu VVAA arriba al Lliure amb una proposta que va ser a la Sala Beckett el febrer passat, dins del cicle 'Res no és mentida'. Joves i ficció davant l'imperi de l'amor.
This is real love. This is, de debò. L'Honoris Causa Kanye West va dir el 19 de novembre de 2016 abans d'autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial: Feelings Matter. I és així, els sentiments importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monógama (MATRImoni) i l'empresa (PATRImoni). La parella de l'Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc per aconseguir l'èxit. També ho faran així Beyoncé i Jay Z, Kim Kardishian i Kanye West, Isaki Lacuesta i Isa Campo, o Marina Abramovic i Ulay.Ceci est un amour réel.
VVAA no és una compañía, és un col·lectiu artístic, una unió de persones que volen comprometre's amb la renovació de la cultura i de l'art. D'entre els seus espectacles destaquem Like si lloras (2016), Wohnwagen (2016, Premi BBVA 2017), Pool (no water) (2017), Retrovisor (2018) i Pussy Picnic (en creació).
Última actualització: 25/06/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't