Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Emprenedoria en Anglès

El Programa Be an Entrepreneur és un programa únic d’iniciació a l’emprenedoria impartit per veritables emprenedors, dirigit principalment als alumnes d’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Universitats. El seu objectiu principal és fomentar el caràcter emprenedor del estudiants mitjançant una exclusiva i innovadora metodología que enforteix la iniciativa, l’autoestima i la confiança. El Programa s’imparteix integrament en anglès per professors especialitzats que són emprenedors ells mateixos.
“L’Objectiu principal del programa és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants, mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia”

El programa consta de 13 classes d’1 h de durada, en horari lectiu, que, partint del descobriment per part dels alumnes de les seves passions i interessos, els condueix a elaborar un pla d’empresa complert, que es presenta en públic en anglès a la sessió final.

Si estàs interessat en aplicar el nostre programa, contacta amb nosaltres a escola@escolaemprenedors.org

Taller d’ 1h. setmanal en 3 mesos amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i el coneixement d’empresa entre els estudiants de secundària, batxillerat, formació professional i d’universitats

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Emprenedoria
  • Llengua anglesa

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( indiferent mati o tarda, són 55 minuts a la setmana durant 13 setmanes )
30
800€ / Grupo ( Gratuïtat condicionada )
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.