Visita guiada a l'exposició "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003".

La visita a aquesta exposició comença amb les dècades de 1980 i 1990 que van ser un moment estel·lar per al disseny gràfic.

Després de la mort de Franco, amb la integració plena a Europa i l’establiment de la democràcia, els dissenyadors van tenir l’oportunitat de participar en un procés de creació i transformació de la imatge de les institucions públiques, les organitzacions privades i les empreses. Va ser una època de vitalitat extraordinària, d’eufòria i celebració, descrita com «el boom del disseny». Amb la irrupció de l’ordinador Macintosh i l’arribada del nou mil·lenni van sorgir noves perspectives i especialitats.

A l’exposició veurem com els dissenyadors gràfics van aconseguir consolidar-se i projectar-se internacionalment mentre començaven a enfrontar-se amb nous reptes, com el de la sostenibilitat, la sobrecàrrega informativa o el creixent multiculturalisme de les nostres societats.

Competències
•Aprendre a aprendre
•Coneixement i interacció amb el món físic
•Social i ciutadana
Veurem com els dissenyadors gràfics van aconseguir consolidar-se i projectar-se internacionalment mentre començaven a enfrontar-se amb nous reptes, com el de la sostenibilitat.
Última actualització: 18/06/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Disseny, Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria, Història, cultura i patrimoni, Ètica, filosofia i debat, Altres
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA