Visita guiada a l'exposició "El cos vestit. Siluetes i moda. 1550-2015".

El Museu del Disseny us proposa conèixer la col·lecció que integra l’exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), que explica com el vestit modifica l’aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo alternativament, des del segle XVI fins avui dia.

Les diferents maneres de vestir-se tenen a veure amb els codis morals, socials i estètics de cada època. La moda imposa cànons de bellesa i les siluetes i els volums es modifiquen: la natura deixa pas a l’artifici. El vestit canvia les proporcions i modifica la relació de la persona respecte de l’espai i dels altres individus.

Aquesta visita facilita que l’alumnat s’endinsi en el món de l’objecte i en copsi la diversitat i la procedència, la funció, la tipologia i les aportacions tècniques i artístiques, l’ús i seva significació social.

Competències
•Aprendre a aprendre
•Coneixement i interacció amb el món físic
•Social i ciutadana
Us proposem conèixer la col·lecció que integra l’exposició, que explica com el vestit modifica l’aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo aternativament.
Última actualització: 13/12/2019
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Artesania, Disseny, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#museu, #escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA