Els colors de la llum

La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de petites activitats i experiments. En un espai diàfan, els alumnes podran participar en grups grans, jugaran amb jocs de llums i miralls i així podran descobrir com funciona la reflexió de la llum. També veurem quins colors formen la llum i veurem quin efecte tenen sobre els prismes. Finalment experimentarem amb diferents tipus de llums tot fent Lightpainting.
Les creacions fetes amb lightpainting s’enviaran, posteriorment a la realització del taller, a l’escola.
Preu a l’Espai Cultura: 60,00€ / grup

Aquest activitat també es pot per realitzar a l’escola, excepcionalment, durant el curs 2020/21. El preu de l'activitat variarà si es fa a l’escola (les escoles de fora de Sabadell consulteu el preu a visitesec@fundaciosabadell.cat). Observacions per fer el taller a l’escola: és necessari fer el taller en un espai/aula que es pugui quedar completament a les fosques; així com també es necessita una pantalla amb una sortida HDMI per a poder-hi connectar una càmera de fer fotos.

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de petites activitats i experiments.
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Temàtica
#escolar, #STEM
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't