El món de les abelles

L'Associació Mediambiental la Sínia, amb més de 20 anys d'experiència en educació ambiental, us vol presentar el nou Centre d'Educació Ambiental L'Hort de Cal Fèlix a la Riera de Gaià.

L'activitat del món de les abelles ens permet conèixer la vida d'aquest insecte social, tots els beneficis que ens aporten i el valor de la seva tasca pol·linitzadora.
En aquesta jornada farem una activitat a l'entorn del nostre hort ecològic on visitarem l'aula de les abelles i ens introduirem en aquest món. També coneixerem com és la feina d'apicultor i apicultora, quines eines i proteccions fan servir, tots els productes apícoles, i com ho fan per tenir cura de les abelles. Els alumnes visitaran el rusc protegits amb vestits d'apicultors i anirem a veure com fan la recol·lecta del pol·len i el nèctar al jardí de les aromàtiques o al camí dels pol·linitzadors (dos espais on les podem observar de forma còmode i segura).
Activarem els nostres sentits fent un tast de mels i acabarem l'activitat elaborant una espelma amb cera natural que serà un record que cada alumne tindrà de la jornada.

Així doncs, els alumnes a banda de passar un bon dia en aquest entorn de les Hortes de la Sorra ben a prop del riu Gaià, hauran après la importància de protegir a les abelles i els valuosos serveis que aporten als nostres ecosistemes.
Voleu conèixer les abelles? quins beneficis ens aporten? voleu fer d'apicultors i apicultores per un dia? veniu a l'Hort de Cal Fèlix i farem un munt d'activitats sobre el món de les abelles
Última actualització: 26/04/2020
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
#STEM, #natura, #flora, #fauna
Objectius de desenvolupament sostenible
Abril, Maig, Juny, Setembre, Octubre
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA