Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

La Cuineta de l’Aureli

Un dels objectius principals d’aquest espectacle es regalar a les nenes i als nens de 3 a 6 anys una experiència vital, positiva i divertida.
Si durant la primera infantesa es tenen experiències gratificants, l’infant serà capaç de relacionar-se afectivament de forma positiva durant tot el seu procés de creixement, la qual cosa també li permet generar resistències a les frustracions.
El sentit del humor és una de les millors formes d’afrontar els reptes de la vida, és a partir dels 18 mesos quan els nens i les nenes comencen a desenvolupar-lo. L’humor fa servir la creativitat, la intel·ligència, els sentiments… i cal practicar·lo; perquè riure, ens ajuda a enfortir la nostra resiliència.
La figura del pallasso pren aquí un paper important.
En aquest espectacle, l’Aureli, amb la seva cuineta i el seu amic, l’osset, genera una sèrie de situacions tendres, divertides i a voltes absurdes, que els nens i les nenes de 3 a 6 anys capten perfectament i riuen, en un ambient divertit però alhora relaxat.
L’ Aureli entoma els problemes de forma vital, entusiasta i positiva, cosa que ajuda l’ infant a reforçar aquesta actitud davant la vida.
L’espectacle es val del joc de l’absurd i l’equívoc i de la relació d’amistat entre el pallasso i l’osset de peluix, per anar fent un camí per diferents emocions i sentiments entenedores i properes als infants.

LA CUINETA DE L’AURELI
Un espectacle per a iniciar als més petits en el món del pallasso.

Sinopsi

El pallasso Aureli ens ensenya la seva part més tendra i personal.
Darrera el circ viu senzillam

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf1
  • inf2

Àrees de coneixement

  • Teatre

Objectius de desenvolupament sostenible

dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( 40 minuts d'espectacdle, 1h de muntatge, 45 minuts desmuntatge )
75
350€ / Grupo
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.