Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Visita Espai Montseny + Sortida guiada (a escollir) + Contes i llegendes de Viladrau (Activitat després de dinar)

L’Espai Montseny ofereix als centres educatius de primària i secundària un ampli programa d’activitats, que tenen per objectiu que els alumnes puguin descobrir Viladrau i el Parc Natural del Montseny a través d’excursions i activitats de descoberta tematitzades.

El programa inclou diverses propostes que combinen una visita a l’Espai Montseny i una activitat de descoberta del medi, a l’aire lliure, per tal de conèixer sobre el terreny el Parc Natural i descobrir d’una manera amena la història i les llegendes de bruixes i bandolers del Montseny, així com introduir-se a la natura i els paisatges, a través de les enormes possibilitats que ofereix el Parc Natural.

Realitzarem la visita a l’Espai Montseny i la sortida guiada que escolliu i a més a més, per complementar la sortida del matí us proposem una tarda amb diferents contes del Montseny i Viladrau.

Us agradaria conèixer com va arribar el castanyer a Viladrau? O potser la fantàstica llegenda de les dones d’aigua? Sabeu que més d’un rei ha passat per aquestes terres? Deixarem volar la imaginació!

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf1
  • inf2
  • ci

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
sordo1
airelibre1
Tot el curs
Dt Dc Dj Dv ( Visita Espai Montseny 1h + Activitat de descoberta 3h + Activitat després de dinar 1h )
Sense límit
9€ / Alumne
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.