Curs d'Estiu BIG VAN CIENCIA per a Alumnat de Secundària

Si t'agraden la ciència, el teatre i l'humor, aquest és el teu curs! Construiràs el teu propi monòleg, en el que podràs explicar els conceptes de ciència i tecnologia que tu vulguis, de manera que deixis al públic al·lucinat, ja sigui a l'escenari, en xerrades tipus TED o a través de YouTube. Tractarem les temàtiques de ciència que més t'interessen, des de què hi ha a l'univers fins a la modificació genètica per curar malalties, els avenços en realitat virtual o la intel·ligència artificial. Amb això construirem històries amb tocs d'humor que et permetran emocionar el públic i aconseguir crear grans comunicacions orals.

Inscriu-te aquí: https://www.uab.cat/web/programa-argo/programa-argo-estudiants/estudiants/cursos-estiu/Com-explicar-la-ciencia-i-la-tecnologia-que-mes-t-agraden-a-traves-del-teatre-xerrades-tipus-TED-o-YouTube-1345781411417.html
Generar vídeos de YouTube o espectacles de teatre tipus "El Club de la Comedia" parlant de ciència és possible amb aquest curs d'estiu que es fa al Campus de Bellaterra de la UAB. No t'ho perdis!
Última actualització: 20/05/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Teatre, Ciències de la naturalesa i tecnologia, Matemàtiques
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Juny
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA