Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Curs d’Estiu BIG VAN CIENCIA per a Alumnat de Secundària

Si t’agraden la ciència, el teatre i l’humor, aquest és el teu curs! Construiràs el teu propi monòleg, en el que podràs explicar els conceptes de ciència i tecnologia que tu vulguis, de manera que deixis al públic al·lucinat, ja sigui a l’escenari, en xerrades tipus TED o a través de YouTube. Tractarem les temàtiques de ciència que més t’interessen, des de què hi ha a l’univers fins a la modificació genètica per curar malalties, els avenços en realitat virtual o la intel·ligència artificial. Amb això construirem històries amb tocs d’humor que et permetran emocionar el públic i aconseguir crear grans comunicacions orals.

Inscriu-te aquí: https://www.uab.cat/web/programa-argo/programa-argo-estudiants/estudiants/cursos-estiu/Com-explicar-la-ciencia-i-la-tecnologia-que-mes-t-agraden-a-traves-del-teatre-xerrades-tipus-TED-o-YouTube-1345781411417.html

Generar vídeos de YouTube o espectacles de teatre tipus “El Club de la Comedia” parlant de ciència és possible amb aquest curs d’estiu que es fa al Campus de Bellaterra de la UAB. No t’ho perdis!

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Teatre
  • Ciències de la naturalesa i tecnologia
  • Matemàtiques

Objectius de desenvolupament sostenible

airelibre1
Juny
Dll Dt Dc Dj Dv ( Matins, de 9:00 a 14:00 )
25
80€ / Alumne
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.