Baby Esferic - Teatre per a nadons

BABY ESFERIC és un homenatge a la terra i als seus hereus.
Adreçat a nadons de 6 mesos a 3 anys delectarà tota la família.

La seva estètica, delicadament visual i on tot és rodó, dona llibertat a la imaginació de l’espectador. BABY ESFERIC atrapa la màgia de la Terra a ritme de nadó.
T´imagines ser testimoni del naixement del nostre meravellós planeta Terra i compartir-ho amb el teu nadó? Baby esferic proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen. Simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en aquesta aventura: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el nostre bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i la amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu a l’àrtic…

L’amor i el respecte cap a nosaltres mateixos i cap el planeta que ens acull, es la llavor que regala BABY ESFERIC als nostres més petits, els homes i les dones del demà.

BABY ESFERIC és un homenatge a la terra i als seus hereus. Parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants a través de diferents històries i paisatges.
Última actualització: 03/05/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF1
INF2
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Espiritualitat
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA