Avui cuinem nosaltres

En aquesta activitat donem autonomia als joves, perquè dissenyin el seu propi menú.

Reforçarem els coneixements en alimentació saludable posant especial esment en els productes de temporada i locals, i els efectes mediambientals de les diverses opcions de compra.

A través del treball en equip i amb l’objectiu d’elaborar un menú saludable, els joves han de discutir, negociar i organitzar-se en el disseny, pressupost i elaboració dels plats. Tractarem la importància de la qualitat de les propostes a nivell de salut, innovació i originalitat, presentació i higiene, sostenibilitat i economia, implicació i temps d’execució.

És un taller pensat per a dur-lo a terme en dues sessions, la primera a l’aula i la segona a la cuina o en una sessió de llarga (tot el matí)
Taller on els nois i les noies jugaran a ser els xefs, elaborant el seu propi menú saludable seguint criteris de compra responsable, i treballant en equip perquè el seu menú sigui el millor.
Última actualització: 03/12/2019
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria, Matemàtiques, Salut i prevenció de conductes de risc, Recerca
Temàtica
#sostenibilitat, #alimentació, #STEM, #escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA