Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Visita a l’horta ecològica (Girona)

Diferent títol de l’activitat segons cicle: Infantil “Aprenem a plantar!”; primària “Anem a fer d’hortolans!” i ESO “Visita a una horta ecològica”.

Els continguts s’adapten segons curs i cicle. Activitat totalment participativa. Possibilitat d’adaptació per a Cicles Formatius.

Infantil: Visita i reconeixement d’una horta on trobarem totes les hortalisses de temporada. Un cop feta una observació general treballarem nosaltres mateixos a l’horta, preparant el nostre propi planter (sembrant llavors) i trasplantant plançons ja crescuts a la terra mare, que després caldrà regar. Cada alumne s’endurà una planta a l’escola, per tenir-ne cura i seguir-ne l’evolució fins al fruit.

Primària: Visita i reconeixement d’una horta on trobarem totes les hortalisses de temporada. Un cop feta una observació general treballarem nosaltres mateixos a l’horta, aprendrem a sembrar, a plantar i a tenir cura de les plantes. Coneixerem la fauna beneficiosa i perjudicial de l’horta. Cada alumne s’endurà una planta a l’escola, per tenir-ne cura i seguir-ne l’evolució fins al fruit.

Secundària: Farem una visita a una horta ecològica de producció comercial on veurem les hortalisses de temporada, el sistema de cultiu, el control de plagues, etc. A l’horta disposem d’un espai on els propis alumnes podran treballar la terra fent les tasques que pertoqui com abonar, sembrar, fer control d’adventícies o recol·lectar.

Visita a l’horta ecològica de Cal Cigarro on aprendrem quins cultius hi ha, sistemes de reg, eines que s’utilitzen. Els alumnes mouran la terra, plantaran, colliran i s’embrutaran “treballant”.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf2
  • ci
  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia

Objectius de desenvolupament sostenible

sordo1
airelibre1
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( amotllable al centre )
Sense límit
4€ / Alumne
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.