Granja tradicional catalana (Girona)

Diferent títol de l'activitat segons cicle: Infantil "Les famílies de pèls i plomes"; primària "Anem a fer de grangers" i ESO "Visita a una granja tradicional catalana".

Els continguts s'adapten segons curs i cicle. Opció de fer només activitat de granja (normalment matí) o afegir-hi activitat amb cavalls (matí i tarda, 5,5€/alumne)

Infantil: Visita i reconeixement de tots els animals d’una granja tradicional catalana. Veurem i tocarem els mamífers de la granja (cavalls, vaques, conills, ovelles, cabres i truges.) i també l’aviram (gallines, oques, ànecs, guatlles...). Ens fixarem en com són, quantes potes tenen, el seu color, com neixen les seves cries i què mengen.

Primària: Descripció activitat: Visita i reconeixement de tots els animals d’una granja tradicional catalana. Veurem i viurem les tasques de la granja com són donar menjar al bestiar, collir els ous del galliner, revisar la incubadora, etc.

Secundària: Visita a una granja tradicional catalana amb bestiar autòcton català i una petita explotació de gallines de posta ecològiques. Coneixerem el bestiar, les tasques de la granja i les eines que s’utilitzen.
Visita a una granja tradicional catalana creada especialment per aquest fi. Coneixerem i treballarem amb tots els animals: cavalls, vaques, ovelles, cabres, truges, conills i tot l'aviram.
Última actualització: 13/03/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA