L'hort ecològic, un ecosistema ple de màgia

L'Associació Mediambiental la Sínia, amb més de 20 anys d'experiència en educació ambiental, us vol presentar el nou Centre d'Educació Ambiental L'Hort de Cal Fèlix a la Riera de Gaià.
L'activitat de l'Hort ecològic ens descobrirà l'hort i com interactuen tots els elements per esdevenir un ecosistema ple de vida i màgia.
Farem una visita a tots els espais i elements de l'hort; l'horta, la bassa, el rusc i les abelles, la tanca verda, el compostatge, les plantes aromàtiques i medicinals, l'hotel d'insectes i la cabana viva.
En cada espai, a través d'una dinàmica, joc o taller anirem coneixent com són d'importants tots i quina funció compleixen dins aquest ecosistema.
Durant el dia, farem de pagesos i pageses (fent diferents feines) i coneixerem els cultius de temporada, anirem a veure les abelles, descobrirem la màgia del compostatge i qui viu a la pila del compost, investigarem sobre els insectes i altres animals de l'hort, farem un taller amb les plantes medicinals i moltes coses més en aquest entorn de les Hortes de la Sorra ben a prop del riu Gaià.
A l'Hort de Cal Fèlix podreu conèixer com és un hort ecològic, la feina del pagès/a, qui viu a l'hort i com interactuem tots per poder esdevinir un ecosistema ple de vida i màgia.
Última actualització: 25/02/2019
Fitxa tècnica
EE
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Abril, Juny, Maig, Novembre, Octubre, Setembre
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA