Coaching i valors

Durant aquestes estades treballarem la cohesió de grup per aconseguir ser un bon equip. Farem ús d’eines de la psicologia positiva per que coneguin i millorin les fortaleses individuals i les grupals. Amb la metodologia Lego serious play, les peces de lego els ajudaran a descobrir i pactar els valors principals del grup que els acompanyaran durant tot el curs; amb les activitats lúdiques de Team Building, a través de dinàmiques molt divertides, podran comprovar la importància de treballar en equip per aconseguir un bon resultat; amb l’escape box hauran de resoldre diferents enigmes i pactar amb el grup les diferents estratègies per aconseguir el repte; i per finalitzar, a través del coaching, faran el tancament de les estades amb reflexions del que, com i perquè de tot el que han viscut durant les colònies.
Uns dies per a treballar la cohesió de grup a través de la psicologia activa, el coaching i activitats de team-building.
Última actualització: 15/02/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Bullying, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA