Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Visita guiada de pintura i fotografia

Visita guiada d’una hora orientada a alumnes de secundària i batxillerat que es cen- tra en l’anàlisi de diferents recursos plàstics així com els seus contextos. Al llarg del reco- rregut (que els docents podran precisar en funció dels seus interessos educatius) es des- granen diferents obres pictòriques i fotogràfiques per a fomentar un major coneixement del llegat artístic de Sant Cugat. El recorregut a més, proposa la projecció d’un vídeo amb l’objectiu de consolidar les competències adquirides.

La família Cabanas-Alibau, ha tingut una de les trajectòries més rellevants en l’àmbit artístic de Sant Cugat. Així, la seva obra es presenta com una peça fonamental per enten- dre el llegat cultural de Sant Cugat i el seu caràcter artístic. Les diferents sales que confi- guren l’exposició s’estructuren en tres àmbits, oferint una antologia d’obres dels tres ger- mans: Joan, Francesc i Miquel.
El primer està dedicat a l’obra fotogràfica del Joan, el més gran dels germans, pioner en aquesta disciplina a Sant Cugat.
Seguidament el recorregut descobreix la pintura paisatgística del Francesc. Pintor i dramaturg, es destaca la seva faceta com a pintor colorista.
El recorregut acaba amb l’obra pictòrica i literària del Miquel. Artista polifacètic, converteix cadascun dels seus treballs en una indissoluble dualitat de les seves dues grans passions: la pintura i la poesia.

Visita guiada d’una hora orientada a alumnes de secundària i batxillerat que es cen- tra en l’anàlisi de diferents recursos plàstics així com els seus contextos.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c
  • eso2c
  • btx

Àrees de coneixement

  • Fotografia
  • Pintura
  • Història, cultura i patrimoni

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dt Dc Dj Dv ( Matins de 10h a 15h )
30
150€ / Grupo
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.