Els Detectius per la Pau i les Emocions Perdudes

Taller a l´aula per alumnes de 3r, 4rt i 5è de Primària
Reconeixement d´emocions, entrenament d´habilitats socials,

Presentació:
“Hem perdut les emocions i no sabem que fer. La gent del barri, ja no es mou, semblen robots desconnectats. No fan res de res i estem molt preocupats. Si això segueix així no tenim clar que passarà, però necessitem la vostra ajuda urgent. L´únic que sabem es que les emocions van fer un comunicat dient que la por els hi havia dit a totes les altres emocions que havien de fugir perquè els humans no els hi fem cas, no els hi donem la importància que tenen i havien d´anar a buscar un altre lloc on viure. Algunes com l´esperança o l´alegria no li van fer cas al principi, però desprès de veure que l´enuig volia anar amb la por, van decidir acompanyar-les per a que la situació estigués equilibrada i no fessin més tonteries.
Signat,
Margarida Fregida"
Coneixerem i treballarem les nostres emocions i les d´altres animals, en un joc ple de pistes i proves divertides, on els alumnes ajudaran als Detectius per la Pau a esbrinar què està passant.
Última actualització: 22/01/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Aprenentatge Servei, Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA