Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Itineraris de geologia

Els itineraris de geologia permeten fer un viatge geològic en el temps per a entendre com ha evolucionat la terra fins a l’actualitat.

Oferim tres itineraris que inclouen diferents propostes de treball relacionades amb l’entorn que es visita i adaptats als diferents cicles educatius.

– Els meandres del riu Ripoll (Sant Llorenç Savall): Itinerari pel curs alt del riu Ripoll on es poden observar les roques sedimentàries i els processos d’erosió de l’aigua.

– Hi havia una vegada un mar… (Monistrol de Calders): Itinerari amb diferents activitats: Recorregut pel riu de Monistrol de Calders on es poden observar coralls i petxines fossilitzades, visita al Museu de Geologia de Manresa i dinar al Parc de l’Agulla.

– El delta de Sant Llorenç (Coll d’Estenalles): Itinerari per la zona central del parc natural on es pot observar tant la muntanya de Sant Llorenç com Montserrat i la depressió central del Bages on fa milions d’anys hi havia hagut un mar tropical.

Els itineraris poden anar acompanyats d’un dossier de treball per a fer durant l’activitat i/o experiments per a comprendre els processos de sedimentació.

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac forma part del Geoparc de la Catalunya Central un espai d’especial interès geològic que comprèn tota la plana del Bages i la muntanya de Sant Llorenç.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci
  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c
  • btx

Àrees de coneixement

  • Geologia

Objectius de desenvolupament sostenible

airelibre1
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( De 9:h a 15:30h )
100
11€ / Alumne ( Preu variable )
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.