La Berta i el seu Robot

A partir del conte de “Ricard i el seu Robot” d’Esteban Martín, Lídia Linuesa va crear i dirigir l’adaptació de “La Berta i el seu Robot”, un espectacle de teatre i dansa per a nens i nenes de 2 a 7 anys amb una durada de 50 minuts. La música és original per a l’obra creada per Marc Sambola.

El conte explica que la Berta, protagonitzada per Marta Fíguls, és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Un dia, avorrida d’estar sola i sense ningú a qui fer-li preguntes, decideix agafar la seva caixa plena de material per crear i inventar i aconsegueix inventar un Robot fantàstic. El Robot, protagonitzat per Lluís Garrido, esdevé el seu company d’aventures. Finalment, la Berta aprèn a fer-se responsable d’algú i, també, que el millor que hi ha al Món és tenir un bon amic.

PROPOSTA DIDÀCTICA

L’espectacle combina el text, amb música, dansa i projeccions en directe, fent-lo molt visual i entenedor pels nens i nenes. És una bona proposta per treballar les emocions amb els més petits.

A través d’aquest conte es poden treballar:

- Valors: responsabilitat, generositat, amistat, solidaritat
- Emocions: alegria, tendresa, optimisme
- Actituds: creativitat, respecte, paciència

Hem elaborat diverses propostes com activitats de grup, jocs teatrals, activitats individuals i col·lectives per treballar aquests valors, emocions i actituds.

Podeu informar-vos trucant al 93 296 73 37 (a l'atenció de Lídia Linuesa) o enviant un correu electrònic a lidia@lazzigags.cat. El preu de l'activitat és orientatiu: és necessari sol·licitar un pressupost detallat i adaptat a les necessitats del sol·licitant.
A través de La Berta i el seu Robot es treballen valors -responsabilitat, generositat, amistat, solidaritat-, emocions -alegria, tendresa, optimisme- i actituds -creativitat, respecte, paciència-.
Última actualització: 15/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Música, Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't