Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Accés directe a “El bosc de llet”

Com podem mirar i entendre el món a través de l’art contemporani? I, sobretot, què en podem dir, nosaltres? Al cap i a la fi interpretar l’art és mantenir una conversa en la qual intervinguem activament. El taller Accés directe vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible. En aquesta ocasió l’alumnat explorarà l’obra de Curro González El bosc de llet i experimentarà amb diferents mitjans per donar forma a una proposta plàstica.

OBJECTIUS:
– Analitzar una obra d’art tenint-ne en compte tant els aspectes formals com els conceptuals.
– Vincular el nostre context amb les reflexions que ens proposen els artistes contemporanis.
– Valorar l’art com una font per a la reflexió i el debat.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l’exposició si fas una activitat i una visita a l’exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l’activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d’integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Activitat recomanada per a grups d’educació d’adults. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d’educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l’activitat escollida o us proposarem l’activitat més adequada a les necessitats del grup.

Salvant distàncies amb l’art contemporani. Propiciar a través de l’obra de Curro González, el diàleg entre l’art i l’espectador.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Pintura
  • Ètica, filosofia i debat

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
sordo1
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( Horari a convenir )
30
30€ / Alumne
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.