Futur variable amb CaboSanRoque

No saber quins estudis triar. El poc valor que donem al que fem fora de l'escola quan hem de decidir què estudiar. Aplicar els coneixements a un camp diferent del que estava previst. La variabilitat del futur professional. Deixar-ho tot i apostar pel que t'apassiona. De tot plegat en parlarem a partir de l'experiència personal de CaboSanRoque, el projecte d'art sonor format per Laia Torrent (Enginyeria Industrial) i Roger Aixut (Arquitectura)

Laia Torrent és enginyera industrial i Roger Aixut, arquitecte. Junts són CaboSanRoque, una de les propostes més interessants d'art sonor i instal·lacions interactives. Quan van acabar els estudis, no s'imaginaven que podien aplicar el que havien après a la universitat per fer propostes artístiques, construir màquines per fer música i mostrar el seu treball en festivals, museus i teatres. El camí recorregut fins a arribar on estan ara ha passat per decisions difícils, com la que va prendre la Laia quan va deixar una feina de responsabilitat en una multinacional per apostar per l'art.

Futur Variable és una sèrie de trobades amb joves professionals, amb l'objectiu de compartir incerteses, trobar respostes, insistir en la idea que la tria d'estudis no és determinant en una trajectòria professional i, sobretot, descobrir entre tots què vol dir que el futur és variable.

OBJECTIUS:
– Comprendre, per mitjà de l’experiència de professionals joves de diversos camps, que uns estudis poden derivar en un ventall de sortides professionals ben ampli.
– Identificar quin camp professional pot ser més interessant d’acord amb la pròpia personalitat.
– Afrontar la presa de decisions sobre el futur acadèmic i professional propi d’una manera raonada i confiada, sent capaços de valorar i ser crítics amb els diversos aspectes que envolten aquesta tria..


PROMOCIONS
* Descompte del 50% combinant visites a les exposicions o a l'edifici amb una altra activitat.
* Descompte del 50% combinant el taller d'emprenedoria amb una activitat d'orientació acadèmica i professional.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Activitat recomanada per a grups d'educació d'adults. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Xerrada sobre la variabilitat del futur professional. Ser creatiu a l'hora d'aplicar els estudis a una professió
Última actualització: 19/11/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència
Àrea de coneixement
Emprenedoria, Orientació acadèmica
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Abril
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA