Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Com saber quina crema solar ens protegeix més?

Qualsevol crema ens protegeix de les cremades solars? Si no tenim sensació de calor ens podem cremar? En aquest taller, l’alumnat ha de dissenyar i dur a terme el seu propi experiment per intentar donar resposta a aquestes preguntes mitjançant l’ús de sensors de raigs UVB. A partir del repte d’identificar si quatre tipus diferents de cremes ens protegeixen de les cremades solars, reflexionarà sobre com és la radiació que ens arriba del Sol i com ha de ser un bon experiment científic.

En aquest taller es treballaran competències bàsiques de l’àmbit científic i tecnològic, especialment de la dimensió indagació de fenòmens naturals i de la vida quotidiana i de la dimensió salut:

– Identificar i caracteritzar els sistemes físics i químics des de la perspectiva dels models, per comunicar i predir el comportament dels fenòmens naturals.
– Identificar i resoldre problemes científics susceptibles de ser investigats en l’àmbit escolar, que impliquin el disseny, la realització i la comunicació d’investigacions experimentals.
– Resoldre problemes de la vida aplicant el raonament científic.
– Adoptar mesures de prevenció i hàbits saludables en l’àmbit individual i social, fonamentades en el coneixement de les estratègies de detecció i resposta del cos humà.

OBJECTIUS:
– Dissenyar i fer una investigació científica: elaborar una pregunta, plantejar hipòtesis, controlar variables, interpretar gràfics, fer servir sensors i elaborar conclusions a partir de les dades.
– Comprendre que hi ha diferents tipus de raigs solars i que interactuen amb la matèria de maneres diferents.
– Reconèixer la importància de fer servir protectors solars, i comprendre que no es poden substituir per altres cremes que no s’han dissenyat amb aquesta finalitat.
– Valorar la importància de la imaginació, la creativitat i l’argumentació en grup per construir bones explicacions del que passa al nostre voltant.

PROMOCIONS
*Descompte del 50 % en les activitats que es facin del 12 de setembre al 31 d’octubre de 2019.
*Descompte del 50% de setembre a juny en les visites dinamitzades (novetat del curs 19/20) a la nova Sala Univers.
*Descompte del 50 % de setembre a juny als tallers del LAB MAT (novetat del curs 19/20).

**Si veniu amb alumnes d’integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Es prega màxima puntualitat. Podeu sol·licitar servei d’intèrprets en llenguatge de signes català (LSC).

Indaguem les propietats de les cremes solars

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia
  • Física
  • Química
  • Tecnologia i industria
  • Salut i prevenció de conductes de risc

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Salut i benestar
minusvalido
ciego1
sordo1
dentrocentroescolar
Abril Maig Juny
Dll ( Matins a les 11,30 h )
35
70€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.