La Fageda d'en Jordà al mòbil

Excursió circular a la fageda d'en Jordà.
Per quina raó aquesta fageda desperta tant interès?
Quines són les particularitats de la fageda?

Iniciem l'activitat establint cronologia per entendre el desenvolupament del territori.
Identificarem la fauna i flora.

Aquesta activitat està dirigida a Primària, Secundària i Batxiller. Treballs de síntesi.

Excursió matinal. Opció de tot el dia.

Continguts: El Parc Natural Zona volcànica, com era abans de les erupcions, lava, roques, tossols, boscos, artigues, fauna i flora.

CI, CM, CS, ESO, BATX, TdS, TdR: El Parc Natural, cronologia, Gènesi (la fageda abans i després), lava, colades, tossols, fageda d'en Jordà, fauna i flora, el faig com arbre dominant (identificació), fruits. Un animal especial de la fageda. El recorregut (depenent de la composició del grup) és circular. Es pot arribar fins al centre d'interpretació i a les grederes del Puig Jordà. (opció tot el dia)

SI LA VOSTRA AULA TREBALLA AMB LES TECNOLOGIES, US PROPOSEM L'ACTIVITAT A TRAVÉS DE MÒBILS I TAULETES. CAL DESCARREGAR-SE EL MAPA I SEGUIR LA RUTA INDICADA PER RESOLDRE DIFERENTS QÜESTIONS QUE ANIREM TROBANT. PER AQUESTA ACTIVITAT CAL GUIA PER DINAMITZAR.
ES TRACTA D'UN JOC DE PISTES VIRTUAL AMB GEOLOCALITZACIÓ. ELS TREBALLS ELS PENJAREM A LES XARXES SOCIALS PER DONAR-HO A CONÈIXER A LA COMUNITAT.
Matinal: excursió a l'interior de la fageda. Identificació de les característiques d'aquesta fageda, i el faig, visita a les grederes, centre d'interpretació.
Última actualització: 20/06/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni, Matemàtiques
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA