Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

“Hora del codi”: activitat gratuïta de programació a centres escolars

Codelearn Eixample Dret va néixer amb l’objectiu d’ensenyar i ajudar a difondre la programació, la robòtica i el pensament computacional als nostres joves.

L'”Hora del Codi” és una activitat, d’una hora de durada, que oferim de forma gratuïta a centres escolars i que ens serveix per a introduir el món de la programació informàtica i la robòtica a alumnes que encara no han tractat aquest tema en profunditat.

L’activitat està dissenyada per a nens i nenes a partir dels 7 anys, i els permet descobrir com de divertida, útil i interessant pot arribar a ser la tecnologia a les nostres vides.

Durant la sessió, els alumnes veuran una introducció a la història de la programació, programaran el seu primer algoritme, i aprendran a programar el seu primer robot.

L’experiència de les sessions d’Hora del Codi que hem realitzat a diferents escoles durant els últims anys ha estat molt positiva i sempre ha tingut molt bona acollida per part dels alumnes.
Pensem que també pot ser interessant per la vostra escola i per això us oferim la possibilitat d’impartir-la de forma totalment gratuïta :-)

L’activitat es fa en grups d’entre 8 a 20 alumnes, i es pot realitzar en qualsevol moment de l’any.
Es requereix disposar d’una aula d’informàtica amb ordinadors amb connexió a Internet (1 per alumne) per a poder impartir-la.

Per qualsevol pregunta o rebre informació detallada respecte a l’activitat no dubteu en contactar-nos! :-)

Codelearn és l’escola pionera a Catalunya en l’ensenyament de la programació, robòtica i pensament computacional, Contacta’ns per conèixer com podem oferir els nostres serveis al teu centre! :-)

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci
  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Informàtica, telecomunicacions i robòtica

Objectius de desenvolupament sostenible

dentrocentroescolar
Tot el curs
20
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

Entitat: Codelearn Eixample Dret

Enllaç: https://codelearn.cat/eixample-dret/

Telèfon: 93 530 89 40

Email: eixampledret@codelearn.cat