Improvisa! (Girona)

En aquesta activitat es treballaran els aspectes involucrats en la creació del que es coneix com a música moderna i, alhora, es mostraran les diferències respecte els propis de la música clàssica. L'alumnat aprendrà a utilitzar diferents recursos del llenguatge musical i a articular-los, i podrà posar a prova la seva creativitat per elaborar, en grup, una peça musical. El taller acabarà amb una actuació on cada grup presentarà la seva peça, que serà enregistrada en vídeo.

El taller requereix de la participació activa dels professors acompanyants. Es formaran petits grups de treball per treballar diversos aspectes de l'encàrrec creatiu i es farà un seguiment dels grups mentre el monitor de l'activitat va passant pels grups per explicar i supervisar.


OBJECTIUS:

- Identificar els elements per crear música moderna i les diferències respecte la creació de música clàssica.
- Improvisar i experimentar amb instruments i tècniques del llenguatge musical modern per crear un peça de música en grup.
- Valorar la creativitat mitjançant la improvisació musical.


PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l'exposició si fas una activitat i una visita a l'exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l'activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Un taller per crear una peça musical en grup
Última actualització: 31/10/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Febrer
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA