Human Bodies. Anatomia de la Vida.

HUMAN BODIES és molt més que una exposició o una classe d’anatomia adient per a totes les edats. HUMAN BODIES suposa una experiència realment inoblidable, un viatge apassionant per l’interior del cos humà que permet conèixer tot allò que amaga la pell i, al mateix temps, gaudir de l’espectacle de la vida com mai abans.

Des del desenvolupament humà fins al sistema nerviós, passant per la concepció d’un nou ésser o, entre d’altres processos, la digestió. Per fi, els secrets de l’organisme humà que fins ara romanien amagats a l’ull humà es revelen al públic en aquesta exposició que presenta al CC Arenas de Barcelona més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

El marcat caràcter pedagògic i didàctic de HUMAN BODIES converteix aquesta mostra en una potent eina educativa, capaç de conscienciar la població sobre la importància de cuidar el propi organisme.

Per aquesta raó, cada any milers de docents visiten HUMAN BODIES amb grups escolars i troben en l’exposició l’eina educativa perfecta per completar de manera innovadora i interactiva la formació dels seus alumnes en matèria d’anatomia i salut preventiva.

La vista per a grups escolars inclou de forma gratuïta una audioguia descarregable mitjançant codi QR al telèfon mòbil, així com una guia didàctica amb exercicis escolars per tal que els professors puguin aprofitar al màxim la visita.
La visita per a grups escolars inclou una audioguia descarregable mitjançant codi QR per a cada alumne (Cal portar els propis auriculars), així com una guia didàctica amb exercicis escolars.
Última actualització: 26/04/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Ciències de la naturalesa i tecnologia, Salut i prevenció de conductes de risc, Recerca
Temàtica
#coshumà, #escolar, #museu, #STEM
ODS
Fins a 1h
Gratuïtat condicionada
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't