Globus 2.0 (Girona)

El so ens pot explicar històries. Suposem que estem mirant una pel·lícula i que la pantalla s'espatlla, sentim el so d'un cotxe que passa, una ambulància a gran distància, i una moto, què imagines? Una persona pot pensar que és Barcelona durant el dia i una altra imaginar-se que és París al capvespre. Els mateixos sons poden explicar històries molt diferents a cada persona. En aquest taller l'alumnat jugarà amb el so i ho farà amb un instrument inventat per a l'ocasió, el Globus 2.0.

OBJECTIUS:
- Identificar i reflexionar sobre l'escolta activa per interpretar la realitat que ens envolta.
- Desenvolupar la imaginació, la creativitat i la capacitat d'expressió i improvisació.
- Fer atenció, valorar i respectar les contribucions dels altres companys.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l'exposició si fas una activitat i una visita a l'exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l'activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup. Es prega màxima puntualitat.
Quan un mateix so explica històries molt diferents
Última actualització: 25/10/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música, Física
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Març
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA