Conenctant mons. Quan els drets es torcen.

Connectant mons és una proposta educativa telemàtica que combina l'activitat a l'aula i el treball en xarxa entre alumnat de 3 a 17 anys de diferents realitats culturals, econòmiques i socials, en la qual participen centres de tot el món.

Aquest curs treballarem els drets socials bàsics però conèixer i analitzar de manera crítica el sistema públic en el nostre entorn i en altres àmbits, com també les situacions d'injustícia i de manca d'equitat en l'accés a aquests drets.

Després de l'anàlisi i la reflexió, fomentarem accions i conductes transformadores, individuals i col·lectives, que impliquin una millora en l'accés i en el gaudi dels drets socials bàsics.

A més, en aquesta edició es facilitarà també una guia d'Aprenentatge i Servei (ApS) perquè qui ho desitgi, pugui desenvolupar un procés d'aprenentatge i servei a la comunitat, en el qual l'alumnat es formi treballant sobre les necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-ho.

El professorat participant és el que dirigeix l'activitat i per això conté amb el suport de guies didàctiques, recursos complementaris i un mòdul per al professorat a la plataforma online, on poden resoldre dubtes i compartir amb altres professors/es que participen en la mateixa activitat.
Proposta educativa telemàtica que combina l’activitat a l’aula i el treball en xarxa entre alumnat de 3 a 17 anys d'arrel del món, i on participen més de 15.000 alumnes.
Última actualització: 13/03/2020
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
ApS i Voluntariat, Projectes de llarga durada, Recurs Online
Àrea de coneixement
Aprenentatge Servei, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana, Llengua anglesa, Llengua francesa, Altres
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Gener, Febrer, Març, Abril
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA