Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

CIRCUIT DE COTXES CAMINADORS

Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani. No es tracta només de conduir, sinó de tot el procés en sí mateix, entrar al cotxe, obrir i tancar la porta, tocar el clàxon, el voltant , el moviment i trajectòria que cada nen donarà al seu cotxe, la interacció amb els altres nens i vehicles del circuit, els senyals… Per jugar, aprendre i divertir-se imitant als adults.

Una flota de cotxes d’importació Made in USA, amb totes les normatives de seguretat infantil. Simpàtics cotxes de policia, bombers, ambulància, utilitaris i tricicles que circulen per dins d’un circuit amb senyals viaris, semàfors i cons. Envoltat de color, aquest circuit és adaptable a qualsevol espai, tant interior com exterior, sobre terreny pavimentat i pla.

Activitat recomanada per a nens i nens a partir dels 18 mesos fins als 5 anys.
Considerem que els valors i l’aprenentatge en aquesta activitats són en primer lloc; Reconèixer els senyals de trànsit i respectar-los, compartir espais amb altres nens i nenes, aprendre a respectar torns i preferències de pas…

Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf1
  • inf2
  • ci

Àrees de coneixement

Objectius de desenvolupament sostenible

sordo1
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv
Sense límit
590€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.