JOCS POPULARS - JUGUIPOP

Juguipop és una col•lecció de jocs populars, un espai de joc on l’habilitat de cadascú serà clau per demostrar-se a un mateix del què és capaç. Són jocs coneguts per tots que no necessiten explicació ni ajuda de cap monitor per començar a jugar.

Activijoc, aportar per donar-li importància al joc en sí mateix, com a eina d’entreteniment i com a medi per potenciar les relacions personals entre familiars i entre el grup d’iguals, així com el manteniment de la tradició del joc popular com a transmissió de coneixement i cultura.

Com tot el que fem, la col•lecció Juguipop, tret d’alguns elements necessaris, la majoria dels jocs estan construïts amb fusta, o la tenen com a element principal, pintats a mà artesanalment, amb colors alegres que inciten al joc i a la participació.

Són jocs dinàmics, participatius i divertits. S’hi troben jocs populars, coneguts per tots els nens, pares, mares... Jocs d’habilitat, cooperatius i de competició. Jocs originals, amb formats diferents als habituals per a jugar amb el grup d’iguals o la família. Jocs per als més menuts, on hi té presencia la psicomotricitat i l’habilitat.

Una fantàstica manera de potenciar les relacions personals, l’educació i el raonament, l’enginy, l’habilitat i la motricitat, el joc sense violència, l’ensenyament de grans a petits i entre iguals, el respecte, el manteniment de la tradició del joc popular, la diversió, la interculturalitat...
Un gran ventall de jocs que faran moure a tothom! Ping – pong a 4, limbo, diana, hula-hoops, xanques de mà, xanques de peu, bilboquets, baldufes, la pesca, mini golf, estirar la corda, cursa de sacs, construcció amb equilibristes, joc del paracaigudes, punteria, esquís cooperatius, pinta-pinta, memory, baby memory ...
Jocs populars per potenciar les relacions personals, l’educació,el raonament, l’enginy, l’habilitat i la motricitat, el joc sense violència, ensenyament de grans a petits i entre iguals, el respecte..
Última actualització: 07/06/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
EE
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Portes obertes, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Temàtica
#manualitats, #escolar
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't