VISITA LES BOTIGUES ANTIGUES DE LA PLAÇA GRAN

El lloc perfecte perquè els més petits aprenguin com eren les botigues a principis del segle XX, però també perquè veguin amb els seus propis ulls com i què compraven els seus avis i/o besavis quan ells eren petits.
El projecte és un viatge al passat que vol revitalitzar el nucli antic de la vila amb la museïtzació de 8 botigues de principis del segle XX. Totes elles estan situades a la plaça Gran, al seu lloc original i tal com les recordaven els veïns del municipi. Els comerços que en formen part són: Una bodega, una impremta, una aula de repàs, dues merceries, una botiga d’ultramarins, una pastisseria i un colmado.

El contingut de les visites guiades per escoles es pot adaptar, depenent del seu cicle educatiu i l'edat.. La visita viada dura, aproximadament, una hora i quart.També comptem amb uns dossiers d'activitats que es podran enviar per correu electrònic o demanar un es trobessin a Calaf, per tal que, un cop acabada la visita, els alumnes puguin practicar i recordar els coneixements apresos.El projecte "Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat"converteix els petits comerços de la plaça Gran, ara tancats, en un museu per divulgar la vida de la plaça a pincipis del segle XX.
Última actualització: 21/09/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria, Ciències Socials, Recerca
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA