LA SAGRADA FAMÍLIA I LA BARCELONA MODERNISTA

La manera de conèixer els artistes més importants del Modernisme Català, com Antoni Gaudí, o Josep Puig i Cadafalch o bé Lluís Domènech i Montaner, entenent el seu art mentre descobrim les seves obres més importants, tanmateix, aprendrem les característiques d’aquest moviment artístic que va canviar l'evolució histórica d'aquests llocs. Visitarem o el Temple de la Sagrada Família, el seu interior, les façanes i el projecte que Gaudí tenia previst, l'interior de la Pedrera o bé el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau.

Després explicarem les façanes dels edificis modernistes més importants del Passeig de Gràcia (La Pedrera, La casa Batlló, La casa Amatller, La casa Morera...) fins arribar a la façana del Palau de la Música Catalana.

I tornarem a agafar l’autocar fins al Parc Güell on dinarem i realitzarem un itinerari guiat del parc amb opció d'entrar o no a la zona monumental. El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Parc Güell i les escoles" ofereix 60 entrades gratuïtes per escola i dia. Us plantegem fer un intineri guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les idees de simbiosi entre l’home i la natura d'Antoni Gaudí.

Preus segons la opció triada:
- Ruta modernista Passeig de Gràcia + Parc Güell: 9,20.-€ per alumne.
- Visita interior Sagrada Família + ruta modernista pel Passeig de Gràcia + visita al Parc Güell: 9,20.-€ per alumne. A partir de cicle superior cal afegir 110.-€ per guia de la Sagrada Família (màxim 30 alumnes/guia) per a fer l'explicació a l'interior del Temple (1h durada aprox.).
- Ruta modernista + visita a l'interior del Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau: 9,20.-€ per alumne de primària i 12,20.-€ per alumne per a alumnes de secundària.
- Visita interior a La Pedrera i ruta modernista pel passeig de Gràcia: 14,60 € per alumne amb grups/classe mínim de 23 alumnes. A la Pedrera també s'hi fan diversos tipus de visita i tallers, consulteu-nos!

- L'autocar és opcional i no está inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 17,20.-€ per alumne (opció bàsica, autocar 55 places). Consulteu-nos l'opció que més us interessi i us passarem el pressupost
Coneix amb nosaltres unes de les obres més característiques del modernisme català a Barcelona i la figura genial d'Antoni Gaudí.
Última actualització: 31/08/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Artesania, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA