LA GARROTXA: ELS VOLCANS, LA FAGEDA, EL MUSEU I LA FÀBRICA DE IOGURTS

Pels voltants d’Olot, amb el Museu dels Volcans i el seu simulador de terratrèmols, l'espectacularitat de La Fageda d'en Jordà i el volcà Santa Margarida o el volcà Croscat, es poden fer diferents activitats a triar per a fer un itinerari més a mida de les necessitats i horaris de l’escola:

- Visita guiada del Museu dels Volcans, que ens introdueix al fenomen dels volcans, els terratrèmols (viuran un simulacre) i diferents ecosistemes de la comarca.
- Itinerari a peu per la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica en qualsevol època de l’any, i de la qual a través d'explicacions de natura, descobrirem per què creix en aquesta zona.
- Recorregut explicatiu del Volcà de Santa Margarida on pujarem caminant fins al centre del seu cràter i trobarem la petita església de Santa Margarida.
- Recorregut explicatiu del Volcà del Croscat, on podrem veure les "gredes" (pedres volcàniques típiques de la Garrotxa) i entendrem la formació d’aquest volcà.
- Viatge en els carros de la Fageda d'en Jordà que fa una volta vorejant el bosc de la Fageda.
- Viatge en el tren del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, que passa per l'entorn del volcà Croscat.

Preus:
- Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida: 9,35.-€ per alumne.
- Visita guiada del Museu dels Volcans+ Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida: 9,35.-€ per alumne.
- Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts La Fageda: 10,95.-€ per alumne
- També hi ha la opció de fer la visita a la fageda en carros de cavalls o bé pujar al trenet dels volcans, Si us interessa, demaneu-nos la combinació que voleu.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar de la fageda i 1 volcà és des de 20,75.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places). Consulteu-nos!
Coneix la Garrotxa: els volcans i el museu, la Fageda d'en Jordà i la fàbrica de iogurts, moltes combinacions de visita!
Última actualització: 07/09/20
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Ciències Socials
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't