MONTSERRAT I EL TREN CREMALLERA

Ens trobarem a l'estació del cremallera a Monistrol de Montserrat. Un cop haguem pujat amb el cremallera, farem una visita de natura i història, amb la fundació dels edificis més emblemàtics, el monestir, la basílica, l'escolania, i amb un bonic recorregut de gran valor paisatgístic de la muntanya de Montserrat. Veurem magnífiques vistes sobre el Parc Natural, els seus voltants i fins on la vista ens arribi: els Pirineus, Manresa, Monistrol, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins el seu delta. Després ens dirigirem a escoltar als escolans cantar la Salve i el Virolai. En acabar, anirem a dinar fent una passejada (30 minuts) a l’ermita de Sant Miquel. I tornarem a baixar amb el tren cremallera. (si no es vol anar a dinar a l'ermita de Sant Miquel, ens podem quedar en la zona del monestir).

Preus:
- El preu de l'activitat "Montserrat i el tren cremallera" és de 13,50.-€ (IVA inclòs) per alumne.
- El preu de l'activitat "Montserrat", pujant i baixant del monestir en el vostre autocar, és de 9,10.-€ (IVA inclòs) per alumne.

Inclou:
- Monitors amb el grup des de que arribeu fins que torneu cap a l'escola.
- Dossier per als professors per a fer treball posterior a l'aula.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Si es volgués només d'un matí, s'hauria de començar abans i allargar l'horari del matí o no es podria fer l'audició de l'escolania.

- Es poden fer diverses combinacions de transport i això farà variar el preu: pujar amb cremallera i baixar amb aeri, o a l'inrevés, pujar i baixar amb l'aeri, pujar en cremallera o aeri i baixar en autocar... Consulteu-nos!
- Aquesta sortida es pot realitzar amb diverses combinacions ja que Montserrat és un lloc on es poden fer moltes activitats: itinerari per les agulles, combinació amb les coves de Collbató, etc.
Pugem amb el tren cremallera a Montserrat i fem un itinerari per conèixer els aspectes més importants de la muntanya: geologia, història, natura...
Última actualització: 31/08/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Música, Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA