VISITA LA BARCELONA MEDIEVAL

Realitzarem un viatge a l’època medieval, a través de les restes que ens queden d’aquesta època a la ciutat de Barcelona. Passejarem pels carrers del barri gòtic i veurem els edificis més emblemàtics com la catedral, la plaça Felip Neri, el Call jueu, la plaça del rei, el palau episcopal, la casa de l’ardiaca, el palau comtal, plaça Sant Jaume, l’ajuntament, la generalitat... fins arribar al barri de la marina on hi trobarem Santa Maria del Mar i el Born.

Amb explicacions històriques, socials, d'art i econòmiques que ens faran entendre a través de les seves característiques, les formes de vida de la societat de l’època (noblesa, església, burgesia...) , els canvis que van viure i la importància d'aquesta època per la ciutat i per la resta de Catalunya.

Acabarem l’itinerari al Parc de la Ciutadella on hi havia el barri dels mariners, i aprofitarem per dinar i tindrem una estona lliure o podem fer una descoberta del parc.

Preu: 9,15.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
Opció de fer la visita en anglès. Preu: 10,15.-€ per alumne.

Monitors amb el grup des de que arribeu fins que marxeu cap a l'escola.
Dossier per als professors per fer treball posterior a l'escola.

L'autocar és opcional i no está inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 17,20.-€ per alumne (opció básica, autocar 55 places). Consulteu-nos la opció que més us interessi i us passarem el pressupost.
Recorregut guiat pel barri gòtic de Barcelona, amb explicacions adaptades a l'edat dels alumnes. Opció de fer la visita en anglès
Última actualització: 07/09/20
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Espiritualitat, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Anglès, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't