VISITA LA BARCELONA GÒTICA

A través d'un recorregut guiat, veurem com els edificis romans varen ser reemplaçats, a l'època medieval, pels edificis gòtics més emblemàtics que avui en dia la ciutat de Barcelona encara conserva.

Després d’esmorzar, descobrirem les muralles i el viaducte romà que va donar lloc a l'antic emplaçament del que seria la Barcelona medieval, lloc capdal pel seu desenvolupament i creixement posterior. Veurem els vestigis gòtics de la catedral i el seu claustre, la plaça de Sant Felip Neri, la plaça del Rei, la plaça Sant Jaume (Ajuntament i Generalitat) i l’església de Santa Maria del Mar. Amb explicacions històriques, socials, d'art i econòmiques que ens faran entendre a través de les seves característiques, les formes de vida de la societat de l’època (noblesa, església, burgesia...) , els canvis que van viure i la importància d'aquesta època per la ciutat i per la resta de Catalunya.

Acabarem l’itinerari al Parc de la Ciutadella on hi havia el barri dels mariners, i aprofitarem per dinar i tindrem una estona lliure o podem fer una descoberta del parc, o bé fer jocs dirigits.

Preu: 9,15.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
Opció de fer la visita en anglès. Preu: 10,15.-€ per alumne.

Monitors amb el grup des de que arribeu fins que marxeu cap a l'escola.
Dossier per als professors per fer treball posterior a l'escola.

L'autocar és opcional i no está inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 17,20.-€ per alumne (opció básica, autocar 55 places). Consulteu-nos la opció que més us interessi i us passarem el pressupost.
Recorregut guiat pel barri gòtic de Barcelona, amb explicacions adaptades a l'edat dels alumnes.
Última actualització: 07/09/20
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Espiritualitat, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't