DESCOBRIM ELS TRANSPORTS DE BARCELONA

Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas).
Itinerari: començarem per l’aeroport del Prat per fer una visita comentada pels espais públics de la terminal T1. Després agafarem l'autobús llençadora que ens portarà fins a l’estació de la Renfe de la terminal T2 (situada al costat de les terminals de sempre A,B,C). Un cop a l'estació, agafarem el tren en direcció a l’estació de Sants, que visitarem mentre descobrim aquest nou transport, fins a l’hora d’anar a dinar al Parc de l’Espanya Industrial. Veurem com és la xarxa de metro de Barcelona, i agafarem un metro direcció a Las Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques d’aquest transport i del port.

Preu: 16,95.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
Si no voleu fer el viatge en Golondrinas, el preu baixa a 10.-€ per alumne, i els professors gratuïts.

-Monitors amb el grup des de que arribeu fins que marxeu cap a l'escola.
-Tots els bitllets dels desplaçaments en transport públic i el viatge en el vaixell de Las Golondrinas estan inclosos en el preu de la sortida, tant per a alumnes com per a professors.

-L'autocar des de l'escola fins l'aeroport i de tornada no està inclòs, és opcional. El podeu gestionar pel vostre compte o contractar-lo amb nosaltres. El preu de la sortida + autocar és des de 24,55.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places). Consulteu-nos!
Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas).
Última actualització: 31/08/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria, Transport i seguretat vial
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA