Si us pregunten per què vam morir

Què és l’espectacle de radioteatre en viu
Si us pregunten per què vam morir?

Si us pregunten per què vam morir narra de forma cronològica l'evolució social i psicològica de la Gran Guerra. I ho fa a través de la veu dels poetes que van ser combatents dels diferents bàndols durant el conflicte. Amb versos escrits a les trinxeres, a la reraguarda, als hospitals, els poetes donen el seu testimoni colpidor i en primera persona de l'esdevenir de la Guerra que havia d'acabar amb totes les guerres. I és que la I Guerra Mundial és la Guerra dels poetes. Mai abans ni després hi ha hagut un conflicte on la poesia hi hagi estat tan present. Poesia escrita per combatents molts dels quals van morir en el camp de batalla.
És per això que aquest espectacle de Radioteatre vol ser també un homenatge a aquests poetes, que amb els seus versos i a través de la dramatúrgia d'en Gerard Vàzquez, ens situen des de dins en tots els vessants de la Guerra. D'una guerra. De totes les guerres.

Última actualització: 24/07/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Música, Teatre, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Altres
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't