Activitats Educatives al Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i els consorcis de Turisme i de gestió de Residus editen anualment una guia que recull les activitats eductives que ofereixen per als centres educatius de la comarca. Es tracta d’una proposta que vol complementar les activitats que ofereixen els ajuntaments de la comarca i que vol donar a conèixer la tasca dels ens comarcals i apropar-la als nens i nenes del Vallès Occidental.

Les activitats que ofereix el Consell Comarcal complementen les que ofereixen els ajuntaments de la comarca i que, a més de donar a conèixer la tasca de les institucions vallesanes, tracten temes d’interès per la comunitat educativa. L’oferta cobreix totes les franges d’edat, des dels 3 als 18 anys. Pel curs 2019-2020 s’ofereixen una cinquantena d’activitats dirigides a l’alumnat i a la comunitat educativa, incrementant l’oferta d’anys anteriors.

La proposta d’activitats educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental creix per aquest curs 2019-2020 i incorpora noves activitats. En destaca un nou paquet de propostes de sensibilització i prevenció per aconseguir unes relacions lliures de violències masclistes i abordar les desigualtats, així com un taller d’autoprotecció per a noies dirigit als instituts, per prevenir les violències a l’espai públic.
Pel que fa a l’activitat complementària a la formació del professorat, s’ofereixen sessions informatives i tallers per abordar la violència masclista, l’assetjament i el ciberassetjament, els trastorns de conducta alimentària i tractar l’ocupació.


Més informacio

Descarrega aquí la guía
Guia d'activitats educatives gratuïtes del Consell Comarcal del Vallès Occidental
Última actualització: 04/02/20
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Emprenedoria, Empresa i marqueting, Educació cívica, en valors i per la pau, Salut i prevenció de conductes de risc, Transport i seguretat vial
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA