Desenvolupa l'esperit emprenedor

En el taller, els participants, a partir d’unes premisses molt concretes, hauran de crear una petita empresa. L’empresa és avui una realitat bàsica i fonamental en el sistema econòmic i en el sistema d’organització social en què vivim. L’alumnat de Batxillerat, que en un futur es podrà integrar com a treballador/a d’una empresa o convertir-se en empresari, ha de conèixer el món empresarial i preparar-se per esdevenir una persona multifuncional, adaptable, efectiva, i que treballi en equip. Aquest taller pretén que aquesta experiència esdevingui una guia, una ajuda a l’alumnat per avançar en el seu procés de potenciar la iniciativa personal, i sobretot reflexionar sobre la importància de les decisions en el procés econòmic global.
Al finalitzar l'activitat, els alumnes hauran adquirit coneixements sobre l’empresa com a unitat econòmica i sobre la responsabilitat social de l’empresa.
Preu a l’Espai Cultura: 35,00€ / grup

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
Taller participatiu d'economia. Els alumnes coneixen els diferents elements que componen una empresa i les funcions internes de l’empresa (planificació, organització, gestió i control)
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Emprenedoria, Empresa i marqueting
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't