Activitat de circ : La gran escola de circ de Plus Arts

La gran escola de circ de Plus Arts és un circ ambulant que visitarà la vostra escola per a què tots els nens i nenes, els pares i mestres puguin convertir-se en grans artistes del circ.

El circ de Plus Arts està format per un munt de caixes de colors on s'hi trobaran tots els elements del circ: masses, diàbolos, plats xinesos, dèbil stick, mocadors voladors, i un munt de materials autèntics del circ.

L'activitat de circ que us presentem és una de les més grans de Catalunya, on hi ha material per a poder jugar fins a 300 persones al mateix temps. Els monitors de Plus Arts que dinamitzaran les activitats seran els encarregats d'ensenyar als nens i nenes el funcionament de tots els materials, i de fer que passin una vetllada inoblidable.

A més, l'activitat de circ també tindrà monocicles i una gran corda fluixa per a poder experimentar amb l'equilibri i el seu cos. És una activitat ideal per a jornades lúdiques i educatives, festes escolars, i també per a festes fi de curs o d'altres festes infantils i familiars.

L'activitat de circ de Plus Arts és una activitat lúdica i educativa itinerant, que es desplaçarà allà on desitjeu, visitant la vostra escola per a què hi puguin jugar tots els nens i nenes.
Última actualització: 05/05/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
ApS i Voluntariat, Concursos i premis, Estades i cases de colònies, Exposició, Jornada lúdica, Portes obertes, Projectes de llarga durada, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA